Om foreningen

Rytmisk Musik Vejen – Siden 1971

Bestyrelsen

Peter Amtoft

Formand

formand@rytmiskmusikvejen.dk
20 73 81 22

Dagligdagen i øvelokalerne, booking, FB, overordnet tovholder

Bjarne Ditlevsen

Kasserer

kasserer@rytmiskmusikvejen.dk
26 16 28 82

Økonomi, Indmeldelse/Udmeldelse, Udlejning

Stefan Arentoft

Næstformand

26 22 94 12

Nøgler/Kort, Events, FB, Instagram

Daniel Mikkelsen

Bestyrelsesmedlem

Allround

Sebastian Pietrzak

Bestyrelsesmedlem

PR, Instagram

 

Rytmisk Musik Vejen

Rytmisk Musik Vejen (forkortet RMV) startede op i 1971 under navnet Rock Musikkens Venner.

Foreningen ønskede dengang at give byens unge mulighed for at udfolde sig musisk og at give dem nogle gode rammer hertil. Foreningen arrangerede derfor i 1971 anlægskoncerten på friluftsscenen i Vejen Anlæg for at give de unge musikere en chance for at optræde foran et større publikum. Denne koncert blev straks en succes og en tilbagevendende begivenhed.

Foreningen voksede gennem 70’erne og 80’erne og fik med kommunens støtte også rådighed over øvefaciliteter. Der blev stablet flere arrangementer på benene, og både de gamle anlægskoncerter og foreningens årlige julejam var store tilløbsstykker, hvor lokale musikere stod på scenen. Disse arrangementer er dog i dag skiftet ud til fordel for arrangementer i samarbejde med andre foreninger – men stadig med lokale musikere på scenen.

I 2001 blev Jazzens Venner i Vejen opløst, og Rock Musikkens Venner overtog aktiverne herfra. På samme tid skiftede foreningen navn til Rytmisk Musik Vejen.
I dag råder foreningen over 2 øvelokaler med tilhørerende fællesrum og 2 mindre lokaler indrettet med henblik på studieindspilninger af medlemmernes egne demoer.
Foreningen varetager desuden udlejning af PA-anlæg og arrangerer i samarbejde med kommunens andre foreninger løbende forskellige arrangementer.

Rytmisk Musik Vejen har stadig en mission om at give byens musikinteresserede solide rammer at spille musik i – at skabe et miljø, hvor musikerne trives i øvelokalerne og har mulighed for at komme rundt og spille på lokale scener for både mindre og større publikummer. Foreningen bestræber sig på at tilbyde landets billigste øvelokaler.

Visionerne for foreningen er – og har altid været – at udbrede glæden ved musik. At skabe stadig bedre vilkår, øget opmærksomhed og interesse for byens mange dygtige amatørmusikere.

Rytmisk Musik Vejens værdigrundlag hviler på et fundament af fællesskab og sammenhold, men også en forventning om, at alle tager et fælles ansvar. En forening, hvor alle er velkomne, og hvor alle kan blive hørt. Både bestyrelsens interne arbejde og foreningens øvrige aktiviteter arrangeres af frivillige kræfter, og drivkraften er igen et tæt sammenhold og fælles ansvar. Foreningen værner således om sine medlemmer ved at invitere til medlemsfester, fælles oprydningsdage, ekskursioner og foredrag.